Udforsk vores nye i planteskoleserie!

Nyheder

Green Garden planteskole - naturens mirakler

Denne nye planteskoleserie i vores Green Garden linje består af tre plantesæt til den nysgerrige lille amatørgartner. Med de nye plantesæt ønsker vi at medvirke til børns leg og læring i naturen. Undersøgelser viser, at leg og tid i naturen styrker sundhed, motorik og trivsel hos børn i alderen 0-6 år.

Planteskoleserie med høj legeværdi

Minidrivhus-sættet har en høj legeværdi, da der er tre legefunktioner i samme sæt: • Minidrivhuset kan bruges til dyrkning af planter. Størrelsen egner sig også godt til vindueskarmen. • Der følger legegrøntsager og ”jordplader” med, så legen altid er sikret - også i vinterhalvåret. • Sammen med jordpladerne og legegrøntsagerne fungerer urtepotterne også som en simpel puttekasse for de mindste, så de kan træne deres finmotorik og lære om farver og tal, når de forsøger at placere grøntsagerne i de korrekte huller.

Kommer også som børnehavesæt – glæd jer!

Downloads

Green Garden plantesæt

Et rigtigt plantesæt, hvor spirer kan drives frem. Barnet kan følge spirens vækst ved hjælp af plantepindens målestreger. Sættet kan også indgå som legesæt.

download materiale

Green Garden minidrivhus-sæt

Et rigtigt plante- og legesæt i et, hvor spirer kan drives frem i vindueskarmen. En rist i bunden af drivhuset sørger for, at overskydende vand fra urtepotterne kan løbe væk. Sættet har en høj legeværdi, da det kan bruges til dyrkning af planter, som puttekasse eller som legesæt med legegrøntsager og jordplade, så legen altid er sikret - også i vinterhalvåret.

download materiale

BIO plantesæt

Fantastisk plantesæt, der gør det spændende at se udviklingen fra spire til blomst og forstå sammenhængen. Lavet af svanemærket bioplast. Plantesættet er danskproduceret bioplastlegetøj fra dantoy, fremstillet af 90% sukkerrør (restprodukt fra sukkerproduktion).

download materiale

dantoy har produceret dansk kvalitetslegetøj til børn i over 50 år.

Vi er stolte af, at 100 procent af vores produkter er svanemærket. 

Se fødevare styrelsens smiley - rapporter her.

 

 

dantoy er partner med Operation Clean Sweep, som arbejder for et renere miljø og som bl.a. har til formål at bekæmpe spild af plastgranulat fra produktionsvirksomheder til havet. Se mere om Operation Clean Sweep her.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Nyttige links fra sundhedsstyrelsen om COVID 19:

Hold jer opdateret om de aktuelle sundhedsanbefalinger omkring corona her 

 

 

Dantoy's Nyhedsbrev.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Dantoy nyheder direkte i din inbox.