Nyhedsbrev April 2021

Green Garden planteskole – naturens mirakler

Denne nye planteskoleserie i vores Green Garden linje består af tre plantesæt til den nysgerrige lille amatørgartner.

Med de nye plantesæt ønsker vi at medvirke til børns leg og læring i naturen. Undersøgelser viser, at leg og tid i naturen styrker sundhed, motorik og trivsel hos børn i alderen 0-6 år.

Børnenes relation og tilknytning til naturen kan præge dem resten af livet. Plantesættene kan derfor være med til at udvikle børns interesse for naturen, bringe dem tættere på naturens små mirakler og lære dem om “fra jord til bord”-princippet gennem leg.

Leg til alle aldre – flere legeoplevelser i samme produkt

Minidrivhus-sættet har en høj legeværdi, da der er tre legefunktioner i samme sæt:

  • Minidrivhuset kan bruges til dyrkning af planter. Størrelsen egner sig også godt til vindueskarmen.
  • Der følger legegrøntsager og ”jordplader” med, så legen altid er sikret – også i vinterhalvåret.
  • Sammen med jordpladerne og legegrøntsagerne fungerer urtepotterne også som en simpel puttekasse for de mindste, så de kan træne deres finmotorik og lære om farver og tal, når de forsøger at placere grøntsagerne i de korrekte huller.

Downloads

Green Garden plantesæt

Et rigtigt plantesæt, hvor spirer kan drives frem. Barnet kan følge spirens vækst ved hjælp af plantepindens målestreger. Sættet kan også indgå som legesæt.

Green Garden minidrivhus-sæt

Et rigtigt plante- og legesæt i et, hvor spirer kan drives frem i vindueskarmen. En rist i bunden af drivhuset sørger for, at overskydende vand fra urtepotterne kan løbe væk. Sættet har en høj legeværdi, da det kan bruges til dyrkning af planter, som puttekasse eller som legesæt med legegrøntsager og jordplade, så legen altid er sikret – også i vinterhalvåret.

BIO plantesæt

Fantastisk plantesæt, der gør det spændende at se udviklingen fra spire til blomst og forstå sammenhængen. Lavet af svanemærket bioplast. Plantesættet er danskproduceret bioplastlegetøj fra dantoy, fremstillet af 90% sukkerrør (restprodukt fra sukkerproduktion).

Tidligere Nyhedsbreve

Nyhedsbrev December 2021

Merry Christmas and Happy New Year! This newsletter presents some of the many news for 2022! This concerns additions to several series; Green Garden, Thorbjorn and For My Little Princess but also ...

Nyhedsbrev August 2021

Den store planteskole – for børnehaverne  Denne gang præsenterer vi vores store sæt, bestående af 54 dele - Et stort, lærerigt minidrivhus-sæt. Til sættet er der tre vaskebaljer, som gør legen meget ...