Om dantoy

dantoy har udviklet og produceret kvalitetslegetøj i Danmark i over 50 år. Dette gør dantoy til en af Nordens største producenter af plastiklegetøj. Vi har specialiseret os i at producere udviklende legetøj inden for kategorierne:

Sandkasselegetøj – strandlegetøj – udendørslegetøj – køkkenlegetøj – køretøjer – børnehavesæt
dantoy ligger i Hobro, ca. 60 km nord for Århus. Fabriksarealet er på 15.000 m2.

Vision

dantoy er kundens foretrukne valg som samarbejdspartner inden for dantoy’s sortiment.

dantoy vil i 2020 have bevæget sig fra at være en god plastlegetøjsproducent, til at være førende producent, hvad angår økonomi, produktudvikling, kundepleje, ansvarlighed, miljø og medarbejdertilfredshed.

dantoy ønsker at bringe glæde til børn og familier ved at formidle ”dantoy legen” som er længerevarende, lærerige og fantasifulde legeoplevelser.

Kvalitet

Høj legeværdi, sikkerhed for børn og holdbare produkter er blot nogle få af de væsentlige facetter, der afspejler kvaliteten ved dantoys produkter. Gode, sikre materialer (ingen pvc eller phthalater) er ligeledes i højsædet, når vi måler sikkerhed og kvalitet.

Det internationale ISO 9001 certifikat for kvalitet, som dantoy har haft siden 1992, understøtter disse erklæringer. Vi foretager periodiske evalueringer for at fastholde den samme høje kvalitetsstandard år efter år. Produkter fra dantoy testes regelmæssigt, og de overholder den europæiske sikkerhedsforordning for legetøj EN71. Kontakt os, hvis I har brug for afprøvningscertifikaterne.

Etisk ideologi

dantoy benytter sig ikke af børnearbejde, hverken direkte eller indirekte (vi ønsker ikke at samarbejde med nogen, der benytter sig af børnearbejde).

dantoy anerkender FN’s konvention om børns rettigheder.

Miljø

dantoy har til hensigt at begrænse enhver skadevirkning på miljøet til et minimum. Vi har indført miljøvenlige processer for at styre energi-, vand- og råvareforbruget og for at forebygge evt. udslip via fremstillingsprocessen. Vores legetøj er fremstillet uden skadelige stoffer. Legetøjet indeholder ikke PVC eller phthalater. dantoy har opnået ISO 14001 certificering, der er standarden for evaluering af og kontrol med alle sider af firmaet, der har berøring med miljøspørgsmål.